Sport

Areál u Základní školy

Areál je určen pro hru kopané a jako plocha pro požární sport a provozování atletických disciplín. Má travnatý povrch se dvěma brankami. Součástí areálu je provozní objekt, ve kterém jsou umístěny šatny, umývárny a technické zázemí. Je určen pro veřejnost, sportovní a společenské organizace a základní a mateřské školy. Jednotlivé sportovní plochy a provozní objekty mohou být na základě dohody v určitých hodinách vyčleněny pro školské, sportovní a zájmové spolky a organizace obce.

Na jaře roku 2022 byly v rámci dotačního programu Jihočeského kraje na podporu sportovní infrastruktury zakoupeny dvě bezpečné přenosné hliníkové branky s transportními kolečky 3x2m a jedna branka 7,32x2,44m.

Zajištění sportovních aktivit dětí a mládeže ve věku od 3 do 20 let a provoz a údržba sportovních zařízení, které má v užívání Tělovýchovná jednota Sport Borotín, z. s., byly podpořeny z dotačních programů Můj klub 2022, č.j. NSA-0058/2021/A/65 a Provoz a údržba 2022, č.j. NSA-0058/2020/A/120.

Areál u Základní školyAreál u Základní školy

 

 

Přílohy k článku
Jméno souboru Popis Velikost
provozni-rad-sportoviste-u-zs412162867.pdf 942.3 Kb

Multifunkční hřiště

Multifunkční hřiště je určeno zejména pro míčové hry. Je určeno pro veřejnost, sportovní a společenské organizace a základní a mateřské školy. Veřejnosti je dostupné na základě rezervace.

Jméno organizátora
Organizace
Datum a čas, na kdy chcete hřiště rezervovat
Délka rezervace
Sport, který budete provozovat
Kontaktní email

Aktivně se snažíme zamezit zasílání SPAMu, který je zasílán do našich stránek. Proto prosíme, odpovězte jednou číslicí na následující otázku:

Kolikátý měsíc v roce je březen?

Kalendář obsazenosti

Přílohy k článku
Jméno souboru Popis Velikost
provozni-rad-multifunkcni-hriste540818152.pdf 872 Kb

Další sportoviště

Přílohy k článku
Jméno souboru Popis Velikost
provozni-rad-buzin.pdf 557.7 Kb
provozni-rad-hriste-u-rybnika.pdf 552.9 Kb